GIRTEKA LOGISTICS KOMANDOJE – 13 TŪKSTANČIŲ VAIRUOTOJŲ! - Girteka Logistics

GIRTEKA LOGISTICS KOMANDOJE – 13 TŪKSTANČIŲ VAIRUOTOJŲ!

2010-03-26
2010-03-26

Nuo įmonės įkūrimo Girteka Logistics išaugo iki vienos iš didžiausių transporto paslaugas teikiančių įmonių Europoje. Šiuo metu Girteka Logistics transporto parką sudaro 6 700 vilkikai ir 7 000 puspriekabių, o pervežimus atlieka jau 13 000 vairuotojų!

Spalio 24 d. Girteka Logistics transporto bazėje Smolenske buvo pasveikintas 13.000-asis vairuotojas. Savo kalboje Smolensko padalinio vadovas Aleksandras Gelvanovskis sveikino visus susirinkusius su tokiu svarbiu įmonės pasiekimu. Aleksandras minėjo, kad kaip tik šiuo laikotarpiu, prieš 4 metus, buvo atidarytas transporto padalinys Smolensko mieste. Panašiu metu prieš 3 metus buvo užregistruotas pirmasis vilkikas su Rusijoje registruotais valstybiniais numeriais. Akcentuodamas spartų Girteka Logistics augimą, jis pabrėžė, kad tą pačią savaitę, kai vyko 13 000 vairuotojo apdovanojimai, Smolensko bazėje jau buvo 1 500 vilkikų. Taip sutapo, kad Rusijoje tą pačią savaitę, kai vyko renginys, buvo minima ir vairuotojo diena, kuri yra profesinė visų mūsų kolegų vairuotojų šventė. Tardamas sveikinimo žodį, A. Gelvanovskis dėkojo vairuotojams už jų atliekamą darbą ir palinkėjo visiems didžiausios sėkmės. Šventė buvo kupina įmonės pasiekimų – svarbių skaičių ir prasmingų datų.

13.000-uoju vairuotoju tapo Anton Barabanshikov. Mes pakalbinome savo kolegą:

Kaip jaučiatės tapęs 13.000-uoju vairuotoju?
Puikiai! Čia tarsi antras gimtadienis.

Kodėl pasirinkote vairuotojo profesiją?
Pirma – tai galimybė keliauti, aplankyti įvairias pasaulio šalis. Antra – tai puiki proga išmokti užsienio kalbų, atrasti kažką naujo, praplėsti savo akiratį.

Kodėl Girteka Logistics?
Girteka Logistics pasirinkau todėl, kad noriu išbandyti savo jėgas prestižinėje europietiškoje įmonėje.

Kokie Jūsų įspūdžiai apie įmonę?
Įspūdžiai apie kompaniją geri, čia visi šypsosi, jaučiuosi gerai. Negaliu nepaminėti, kad didžiausią įspūdį paliko visiškai naujas įmonės transporto parkas.

Kaip vyko Jūsų įdarbinimo procesas?
Aš atvažiavau tiesiogiai į įmonę, kreipiausi į personalo skyrių, užpildžiau kandidato anketą ir štai aš jau čia.

Džiaugiamės įmonės pasiekimais ir linkime sėkmės siekiant užsibrėžtų tikslų – išplėsti savo veiklą ir iki 2021-ųjų turėti 10 tūkstančių vilkikų bei 20 tūkstančių vairuotojų savo komandoje.

Smolensko transporto bazė savo veiklą pradėjo prieš 4 metus. Šis miestas padalinio įkūrimui buvo pasirinktas dėl patogios strateginės vietos. Šiuo metu transporto bazėje dirba 150 administracijos darbuotojų ir 2 070 vairuotojų. Pervežimai vykdomi iš Europos Sąjungos į Rusiją ir iš Rusijos į ES šalis. 

Akimirkos iš šventės Smolensko transporto bazėje:

Get a quote today!